Nieuws

Speciaal transport levert 55 niveaumeters!

Afgelopen week hebben wij een bijzondere opdracht mogen verzorgen. Met een speciaal transport zijn in één zending 55 magnetostrictieve niveaumeters van Fafnir GmbH succesvol uitgeleverd.

Satisloh alloy blocker VSE Intercontrol

Lijmdosering-flowmeters voor optische apparatuur

Satisloh is een wereldleider op het gebied van precisieoptica en oogheelkunde. Zij biedt geavanceerde oplossingen en een grote verscheidenheid aan apparatuur voor o.a. het plaatsen, polijsten, coaten en afwerken van lenzen. Onze expertise werd op een klein onderdeel gevraagd.

Intercontrol staat op de Europort 2019

Op de Europort worden de meest innovatieve ontwikkelingen voor de maritieme markt gepresenteerd. Als allround partner voor de scheepvaart zal Intercontrol uiteraard niet ontbreken.

Succesvolle beurs M+R Antwerpen

Het was weer een geslaagde M+R beurs! Wij presenteerden hier o.a. de geleide radar niveaumeters van Hawk, de flowmeters van VSE en druksensoren van BD Sensors.

NIEUW | Multipoint flowmeter voor thermische gasmassameting

Wij introduceren de Kurz multipoint flowmeter; een unieke oplossing voor Wet Gas Flowmeting in grote leidingen.

Drijvende betonfabriek vereist betrouwbare niveaumeting

Het Belgische De Rycke is leverancier van o.a. stortklaar beton. Het bedrijf produceert elk mogelijk betonrecept, of dat nu voor industrie-, utiliteits- of wegenbouw is. Wij leverden een nauwkeurige niveaumeting in de cementsilo’s van hun jongste innovatie; de drijvende Bonton.

niveaumeetsysteem Intercontrol - bunkerstation Heijmen

Nieuw niveaumeetsysteem bij bunkerstation

Bunkerstation Heijmen in Millingen aan de Rijn bevoorraadt al jaren de schepen met brandstof. Het werd echter tijd voor nieuwe niveaumeters en men wilde de stop voor periodiek onderhoud hiervoor benutten. 

Is stortgas of biogas nauwkeurig te meten?

Nederland kent meer dan 30 vuilstortplaatsen; de laatste schakel in de afvalketen. Het afval dat hier terecht komt is in principe onbruikbaar. Desondanks is men in staat om zelfs uit deze resten waardevol materiaal te onttrekken en in te zetten voor duurzaam gebruik.

inhoud silo meten laser niveaumeter Intercontrol

Hoe kun je de inhoud van een vierkante silo meten?

Miko Pac – wereldspeler in de productie van kunststof verpakkingen – vroeg onze hulp bij de metingen van hun grondstoffen. Er was echter één uitdaging; vierkante silo’s.

Fabrikant BIC enthousiast over onze laser niveaumeter

BIC – beroemd om haar karakteristieke balpennen – produceert ook scheermesjes. Wij verbeterden met behulp van onze laserniveaumeter de voorraadinzage van de grondstoffen.