Nieuws

stagiair meet- en regeltechniek

In the spotlight – maak kennis met Patrick

Een belangrijk onderdeel van onze missie is om te investeren in de toekomst. Wij gaan voor ‘meer techneuten in de markt’ en zijn om deze reden een erkend leerbedrijf. Sinds kort versterkt stagiair Patrick ons team.

Simpliport 180 - stoomketels hogedrukketel - ketelwaterniveau - view

Maak stoomketels veiliger met de Simpliport 180

Het Simpliport® kijkglas van Clark-Reliance verhoogt de veiligheid van industriële stoomketels. Waar men zich ook in de fabrieksruimte bevindt, door de grote felrode of heldergroene LED-lampen is zowel het stoom- als ketelwaterniveau altijd helder in beeld en vanuit elke hoek duidelijk te zien. Zelfs van zeer grote afstand.

stoomketel eye-hye smartlevel

Het slimste controlesysteem voor stoomketel installaties

De meest nauwkeurige en betrouwbare waterniveaus in stoomketel installaties – én een efficiënte systeemwarmte? Dat garandeert het nieuwe Remote Eye-Hye® SmartLevel ™ meetsysteem van Clark-Reliance.

Onze nieuwe partner: Clark-Reliance

Met dit partnership beschikken wij over een nog breder assortiment van zeer betrouwbare meet- en regelinstrumenten voor niveaucontrole in o.a. stoomketels.

Succesvolle Europort beurs

Wij kijken terug op een zeer geslaagde Europort 2019. Allereerst door de succesvolle presentatie van onze meest innovatieve oplossingen voor de scheepvaart – brandstof besparen en tankinhoud meten.

Diepgang of lading meten?

De diepgang of draft van een schip is een essentieel gegeven in de vaart; zowel voor de stabiliteit van het vaartuig, de toegankelijkheid van de vaargeul,  als ook voor het bepalen van de scheepslading. Onze BD druksensoren zijn hier speciaal voor ontwikkeld.

Brandstof besparen? Huur of koop onze meetkoffer!

Wij introduceren ons nieuwe draagbare meetsysteem waarmee eenvoudig en real-time het brandstofverbruik van elk vaartuig kan worden gemeten.

schip brandstof bunkeren bunkercheck

Tankinhoud meten?

Op Europort 2019 presenteren wij onze ‘magnetostrictieve niveaumeter’ van Fafnir. Dit instrument is speciaal ontwikkeld voor o.a. (binnenvaart)tankers, maar ook uitermate geschikt voor bunkerstations. Deze uiterst nauwkeurige sensoren meten zowel het vloeistofniveau als de temperatuur van de tankinhoud.

Speciaal transport levert 55 niveaumeters!

Afgelopen week hebben wij een bijzondere opdracht mogen verzorgen. Met een speciaal transport zijn in één zending 55 magnetostrictieve niveaumeters van Fafnir GmbH succesvol uitgeleverd.

Satisloh alloy blocker VSE Intercontrol

Lijmdosering-flowmeters voor optische apparatuur

Satisloh is een wereldleider op het gebied van precisieoptica en oogheelkunde. Zij biedt geavanceerde oplossingen en een grote verscheidenheid aan apparatuur voor o.a. het plaatsen, polijsten, coaten en afwerken van lenzen. Onze expertise werd op een klein onderdeel gevraagd.