Nieuws

Tankscheepvaart niveaumeting lading

Tankscheepvaart eist nauwkeurige niveaumeting lading

Speciaal voor de binnenvaarttankers hebben wij ‘magnetostrictieve’ niveaumeters laten ontwikkelen. Deze sensoren meten zowel het vloeistofniveau als de temperatuur van de lading.

Hydraulische flowmeter VSE rs 400 testbank ALE

Hydraulische testbank met VSE flowmeter

ALE Heavylift is een internationale aannemer in zwaar transport en installatie met een grote vloot aan zware kranen en specialistische apparatuur. Zij zochten een hydraulische flowmeter om in een testbank te monteren.

Hawk radar niveaumeters voor cement carriers

Een van onze klanten ontwikkelt transport- en opslagsystemen voor bulkhandling. Ten behoeve van een nieuw te bouwen cement carrier zocht men betrouwbare niveaumeters.

Koppel tientallen flowmeters aan één monitoring systeem

KRAL presenteert een nieuwe ontwikkeling voor de scheepvaart. Met de nieuwe SMART SOLUTION kunnen maar liefst 32 flowmeters op één PMS of CPM systeem worden aangesloten! 

Biogas flowmeter Schmidt SS20.500 WKK

Nieuwe aardgas/biogas flowmeter voor WKK installaties

Het betrouwbaar meten van de hoeveelheid aardgas of biogas bij WKK installaties is belangrijk, maar het is niet altijd nodig om daarvoor dure ijkwaardige flowmeters toe te passen.

stortgoed meten met de laser- iveaumeter lti intercontrol

Stortgoed meten met laser niveaumeters

Zand- en grindhandel de Beijer verhuist eind dit jaar naar Dodewaard. Om de werkzaamheden op haar nieuwe locatie naadloos te kunnen vervolgen moet op voorhand de loswalinstallatie inbedrijf zijn gesteld. Wij leverden onze laser niveaumeters.

Akoestische niveaumeting in cementsilo’s

Betonproducent Fingo zocht naar een betrouwbare niveaumeting van cement in silo’s. Wij leverden een succesvolle oplossing.

hydrostatische niveaumeting grondwater - bd sensors

Hydrostatische niveaumeting van grondwater

Munisense biedt diensten voor waterbeheer; voor het meten van het niveau van grondwater zochten zij een onderdompelbare druktransmitter met een kleine diameter. Wij leverden hiervoor de juiste oplossing.

Micronics U1000 HM heatmeter flowmeter

Energiemeting dwars door de leidingwand

Wilt u duidelijkheid over het werkelijke verbruik van uw verwarmings- of koelsysteem? Terwijl de volledige installatie – zonder onderbreking – in productie blijft? Dan biedt onze Micronics U1000 Heatmeter uitkomst.

flowbewaking flowmeter lagersmering arcelormittal - Intercontrol

Flowbewaking op lagersmering warmwalserij

ArcelorMittal Gent is een staalbedrijf dat grondstoffen zoals ijzererts en kolen verwerkt tot hoogwaardige staalproducten. Dit doen zij o.a. voor de automobielsector. Wij leverden onze flowmeters voor de warmwalserij.