Nieuws

Akoestische niveaumeting in cementsilo’s

Betonproducent Fingo zocht naar een betrouwbare niveaumeting van cement in silo’s. Wij leverden een succesvolle oplossing.

hydrostatische niveaumeting grondwater - bd sensors

Hydrostatische niveaumeting van grondwater

Munisense biedt diensten voor waterbeheer; voor het meten van het niveau van grondwater zochten zij een onderdompelbare druktransmitter met een kleine diameter. Wij leverden hiervoor de juiste oplossing.

Micronics U1000 HM heatmeter flowmeter

Energiemeting dwars door de leidingwand

Wilt u duidelijkheid over het werkelijke verbruik van uw verwarmings- of koelsysteem? Terwijl de volledige installatie – zonder onderbreking – in productie blijft? Dan biedt onze Micronics U1000 Heatmeter uitkomst.

flowbewaking flowmeter lagersmering arcelormittal - Intercontrol

Flowbewaking op lagersmering warmwalserij

ArcelorMittal Gent is een staalbedrijf dat grondstoffen zoals ijzererts en kolen verwerkt tot hoogwaardige staalproducten. Dit doen zij o.a. voor de automobielsector. Wij leverden onze flowmeters voor de warmwalserij.

BD Sensors 17.600G - Transmetteur de pression

Drukbewaking op hydraulisch gereedschap voor windmolens

Hytorc ontwikkelt en levert wereldwijd gereedschappen voor industriële boutverbindingen. Voor hun hydraulische sleutels – die worden gebruikt bij de constructie van windmolens op zee – zocht men betrouwbare drukbewaking.

Intercontrol op training bij Micronics flowmeters

Kennis en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben onze technische adviseurs in Engeland een nieuwe training gevolgd bij Micronics Flowmeters.

Nieuw type analoogtransmitter

Onlangs lanceerde Meister Strömungstechnik het nieuwste type analoogtransmitter. Dit is een compacte signaalversterker die naar keuze een 4-20 mA of 0-10 V signaal genereert. Met behulp van Hall-sensoren wordt de positie van de vlotter/zuiger gedetecteerd en omgezet naar een analoog signaal.

Flowmeter voor bewaking van additief dosering

Geveke Pompen ontwerpt en bouwt complete pompsystemen voor de olie- en gasindustrie zoals de NAM en Shell. Speciaal voor deze hi-tech systemen leveren wij ovaalrad flowmeters ten behoeve van de injectie van chemische additieven.

Flowmeter meet brandstofverbruik zware schepen

Flowmeter meet brandstofverbruik op schepen

Berg Maritieme Meetsystemen (BMM) wilde het brandstofverbruik van specifieke scheepsmotoren kunnen registreren; hiervoor zochten zij betrouwbare flowmeters. Onze specialisten boden hulp.

Akoestische niveaumeters – Wat zijn de voordelen?

Het Australische Hawk produceert uiterst innovatieve meetinstrumenten. Deze akoestische niveaumeters bieden de procesindustrie veel voordelen: