Nieuws

Hawk radar niveaumeters voor cement carriers

Een van onze klanten ontwikkelt transport- en opslagsystemen voor bulkhandling. Ten behoeve van een nieuw te bouwen cement carrier zocht men betrouwbare niveaumeters.

Koppel tientallen flowmeters aan één monitoring systeem

KRAL presenteert een nieuwe ontwikkeling voor de scheepvaart. Met de nieuwe SMART SOLUTION kunnen maar liefst 32 flowmeters op één PMS of CPM systeem worden aangesloten! 

Biogas flowmeter Schmidt SS20.500 WKK

Nieuwe aardgas/biogas flowmeter voor WKK installaties

Het betrouwbaar meten van de hoeveelheid aardgas of biogas bij WKK installaties is belangrijk, maar het is niet altijd nodig om daarvoor dure ijkwaardige flowmeters toe te passen.

stortgoed meten met de laser- iveaumeter lti intercontrol

Stortgoed meten met laser niveaumeters

Zand- en grindhandel de Beijer verhuist eind dit jaar naar Dodewaard. Om de werkzaamheden op haar nieuwe locatie naadloos te kunnen vervolgen moet op voorhand de loswalinstallatie inbedrijf zijn gesteld. Wij leverden onze laser niveaumeters.

Akoestische niveaumeting in cementsilo’s

Betonproducent Fingo zocht naar een betrouwbare niveaumeting van cement in silo’s. Wij leverden een succesvolle oplossing.

hydrostatische niveaumeting grondwater - bd sensors

Hydrostatische niveaumeting van grondwater

Munisense biedt diensten voor waterbeheer; voor het meten van het niveau van grondwater zochten zij een onderdompelbare druktransmitter met een kleine diameter. Wij leverden hiervoor de juiste oplossing.

Micronics U1000 HM heatmeter flowmeter

Energiemeting dwars door de leidingwand

Wilt u duidelijkheid over het werkelijke verbruik van uw verwarmings- of koelsysteem? Terwijl de volledige installatie – zonder onderbreking – in productie blijft? Dan biedt onze Micronics U1000 Heatmeter uitkomst.

flowbewaking flowmeter lagersmering arcelormittal - Intercontrol

Flowbewaking op lagersmering warmwalserij

ArcelorMittal Gent is een staalbedrijf dat grondstoffen zoals ijzererts en kolen verwerkt tot hoogwaardige staalproducten. Dit doen zij o.a. voor de automobielsector. Wij leverden onze flowmeters voor de warmwalserij.

BD Sensors 17.600G - Transmetteur de pression

Drukbewaking op hydraulisch gereedschap voor windmolens

Hytorc ontwikkelt en levert wereldwijd gereedschappen voor industriële boutverbindingen. Voor hun hydraulische sleutels – die worden gebruikt bij de constructie van windmolens op zee – zocht men betrouwbare drukbewaking.

Intercontrol op training bij Micronics flowmeters

Kennis en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben onze technische adviseurs in Engeland een nieuwe training gevolgd bij Micronics Flowmeters.