Nieuws

ntercontrol-Kurz-Flowmeter-Shell-Refinery

Nieuwe Kurz flowmeters voor Shell Pernis

De afgelopen maanden heeft er een shutdown en revamp plaatsgevonden voor de fornuizen 5 & 6 bij de Shell raffinaderij te Rotterdam en daarbij werden onder andere de verouderde instrumentatie vervangen. Shell verving hierbij ook “preventief” 20 jaar oude Kurz flowmeters.

BD niveaumeters

Nauwkeurige druk- en niveaumeting met BD SENSORS

Betrouwbaarheid zelfs onder extreme omstandigheden, lage onderhoudskosten en nauwkeurigheid; dàt zijn bepalende factoren voor uw rendement. Onder al deze voorwaarden presteren de druk- en niveaumeters van BD Sensors.

Intercontrol économiser du carburant

Ferrymaatschappij bespaart duizenden liters gasolie

DFDS Seaways is de grootste ferrymaatschappij in Noord-Europa. Alleen op de lijn IJmuiden/New Castle worden jaarlijks al meer dan een half miljoen mensen vervoerd. 

microtherm

Laser niveaumeter LTI klaart de klus in Knoxville

INARTI (B) is gespecialiseerd in industriële automatiseringsprojecten. Men vroeg onze expertise bij een internationaal project in Knoxville – Iowa (VS).

offshore

Hydrostatische niveaumeters voor vloeistoffen

Onze hydrostatische niveaumeters van BD SENSORS zijn bijzonder geschikt voor de scheepvaart, offshore- en baggerindustrie. Zij spelen een belangrijke rol bij een goede meting van de diepgang of het niveau.

intercontrol schuimdetectie overvulbeveiliging niveaumeting

Schuimdetectie en niveaumeting in cleanrooms

MSD – voorheen Organon – is een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld. Onze expertise werd gevraagd bij niveaumetingen in haar cleanrooms.

Débitmètre circuit de refroidissement

Flowmeter beveiligt het koelcircuit

Wilro Nederland vervaardigt diffusieovens. Hiermee worden zonnecellen geproduceerd. Ons advies werd gevraagd bij de koeling van deze ovens.

Intercontrol flowmeter biogas installatie

Betrouwbaar biogas meten mogelijk?

Biogas is een nat gas en een betrouwbare meting hiervan is met de meeste gasmeters niet mogelijk. Deze meters zijn niet accuraat door veranderingen in de samenstelling en het percentage vocht in het gas.

Intercontrol brandstofverbruiksmeting brandstofverbruik dieselmotor meten KRAL

Brandstofverbruik van een dieselmotor tijdelijk meten?

Dat kan met een van onze draagbare oplossingen! Naast onze meetsystemen voor vaste montage, leveren wij namelijk ook draagbare apparatuur om eenvoudig het brandstofverbruik te meten.

biogas meten

Kun je nat biogas meten met een thermische flowmeter?

Biogas is een zeer ‘nat’ gas en een accurate flowmeting van dit gas is voor traditionele thermische gasmassameters dan ook zeer lastig.