Brandstofverbruik van een dieselmotor tijdelijk meten?

Dat kan met een van onze draagbare oplossingen! Naast onze meetsystemen voor vaste montage, leveren wij namelijk ook draagbare apparatuur om eenvoudig het brandstofverbruik te meten.

Dit is bij inbedrijfname en controle van motoren een heel waardevol hulpmiddel bijvoorbeeld om een installatie goed af te regelen. Dus als een continue meting niet rendabel of haalbaar is, dan is dit de manier om voor een korte periode het brandstofverbruik inzichtelijk te maken!

Draagbare oplossing om eenvoudig brandstofverbruik te meten

Wij bieden hiervoor onze portable meetset van KRAL aan. Deze geeft een direct en zeer accuraat beeld van het brandstofverbruik en is in no-time te installeren.

De set bestaat uit:

  • Twee KRAL Volumeters – voorzien van richtingsherkenning (pulsaties verrekenen) en temperatuuropnemers voor de temperatuurcompensatie.
  • een KRAL BEM500 flowcomputer

 

De volledige meetset wordt in een stevige flightcase aangeleverd om de hoogwaardige meetapparatuur tijdens transport goed te beschermen.

 

Intercontrol brandstofverbruik KRAL brandstofverbruiksmeting KRAL

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Uw brandstofverbruik snel inzichtelijk

Met behulp van dit systeem krijgt u snel inzichtelijk wat het èchte brandstofverbruik op dat moment is. Door gebruik te maken van de zgn. datalogging kan er echter ook gedurende een langere periode (bijv. meerdere weken) worden gemeten.

Onze KRAL meetset heeft inmiddels al in diverse situaties uitkomst geboden; onder andere bij:

  • het testen van een brandstofadditief
  • het testen van een nieuwe vaarmethode
  • het afstellen van een motor na eerste installatie

 

Lees ook over onze andere oplossingen voor brandstofbesparing


Huur onze draagbare brandstofverbruiksmeter  

Onze scherpe huurprijs en snelle leverbaarheid zorgen ervoor dat u per direct kunt beschikken over deze hi-tec brandstofverbruiksmeting. Bel ons of vul het digitale formulier in.