Hydrostatische niveaumeting van grondwater

Munisense biedt diensten voor waterbeheer; voor het meten van het niveau van grondwater zochten zij een onderdompelbare druktransmitter met een kleine diameter. Wij leverden hiervoor de juiste oplossing.

Druktransmitter met kleine diameter

De klant meet het niveau van grondwater middels zogenaamde peilbuizen. Vanwege de afmetingen van deze peilbuizen was een belangrijke vereiste dat de geboden sensor een diameter van minder dan 22 mm had. Wij boden speciaal voor deze toepassing de BD|SENSORS LMP 305 Slimline aan met een buitendiameter van 19 mm.

In samenwerking met BD|SENSORS konden wij deze juiste druktransmitter bieden tegen een scherpe, concurrerende prijs. Als extra service hebben wij binnen enkele werkdagen een klantspecifiek testmodel kunnen aanbieden. En binnen een snelle levertijd van ca. 3 weken konden wij 300 stuks van de LMP 305 leveren.

Druktransmitter met Kiwa keurmerk

Munisense heeft nu een slanke onderdompelbare druktransmitter met een diameter die geschikt is om af te laten zinken in bestaande peilbuizen. Daarnaast is een drinkwater variant met de vereiste keurmerken reeds voorhanden. Deze sensoren zijn als Private Label gelaserd. Onze klant is zeer tevreden door onze juiste oplossing in combinatie met een goede verhouding in prijs en kwaliteit.

Intercontrol biedt altijd maatwerk

Maatwerk voor onze klanten is een van onze belangrijke kenmerken. Binnen de aangegeven mogelijkheden vinden wij altijd de beste oplossing en tegen een betaalbaar bedrag. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer nieuwsberichten
Menu

Meer weten over dit onderwerp?

Meer weten?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.


x