Industrie

In de procesindustrie moet elk proces kunnen worden gemeten en afgesteld. Of het nu gaat om druk, niveau of doorstroming, u wilt op ieder gewenst moment inzage hebben.
Wij kennen de uitdagingen die in uw industrietak aan de orde zijn; meten en regelen is tenslotte al ruim 25 jaar ons vak.

Ruime ervaring in procestechniek

Inmiddels hebben wij ruime ervaring in alle grote industrieën– van petrochemie tot  aan de voedingsmiddelenindustrie – en werken we samen met gerenommeerde producenten en fabrikanten. Ons assortiment van meet- en regelapparatuur is dan ook gebaseerd op de meest uiteenlopende toepassingen.

Ons aanbod

Naast een verscheidenheid aan meters bieden wij ook totaalpakketten; dat zijn meters in combinatie met signaalverwerkingsapparatuur of met andere instrumenten.
Wij bieden hulp bij de inbouw en inbedrijfname van onze apparatuur. En natuurlijk bent u verzekerd van onze persoonlijke service.

“Onze nuchtere aanpak heeft altijd voor een oplossing gezorgd; het is altijd op maat en volledig aangepast aan de wensen van onze klant.”

Maurice van Kleef, directeur Intercontrol

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op; bel ons of stel uw vraag via deze website. Wij leggen graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.  Indien gewenst komen wij u toe voor een advies op locatie.