Luchtbel detectie in medische toepassingen

Deze intelligente sensor detecteert de allerkleinste lucht- of gasbellen. De SONOCHECK kan worden gebruikt  voor een betrouwbare vloeistofmonitoring in slangen van medische apparatuur. 

Luchtbel detectie

Dit non-invasieve apparaat is speciaal voor luchtbel detectie in medische toepassingen ontwikkeld. Het kan worden ingezet in complexe applicaties met zeer strenge hygiënische eisen of simpelweg achter de druppelkamer van een infuus.

Intercontrol luchtbel detectie -Sonocheck ABD 05 - SONOTEC

 

Gebruiksvriendelijk ontwerp

De SONOCHECK heeft een eenvoudig ontwerp; de slang wordt snel en simpel in het instrument geklikt, waarna het apparaat zijn metingen kan doen.

De ultrasone sensor past zich automatisch aan veranderende omstandigheden in de omgeving aan. Dit garandeert een stabiele meting, ondanks eventuele fluctuaties.

Intercontrol luchtbel detectie -Sonocheck ABD 05 - SONOTEC

Veilig en betrouwbaar

De SONOCHECK heeft een programmeerbare micro-controller waardoor fail-safe, reactietijd of andere functionaliteiten kunnen worden ingesteld. Daarmee kan het instrument volledig worden aangepast aan uw specifieke eisen. Dit zorgt voor een maximale betrouwbaarheid en verzekert de veiligheid van de patiënt.

Specifieke eisen

Het instrument is leverbaar in verschillende maten en specificaties. Mochten onze standaarduitvoeringen echter niet volstaan, dan is het mogelijk een maatwerk-versie te ontwikkelen die volledig aan uw specifieke eisen voldoet.

Speciale software

Sonotec heeft voor de  gebruikers van haar instrumenten geavanceerde maar  makkelijk te bedienen software ontwikkeld; de ABD-suite. Met behulp hiervan kan men alle data real time analyseren en alle parameters – zoals bijv. de drempelwaarde – instellen.

Alle SONOTEC instrumenten zijn plug & play en kunnen via USB aan een PC of tablet worden aangesloten.

SONOTEC - ABD Suite

Bekijk de specs van dit meetinstrument

Meer nieuwsberichten
Menu

Meer weten over dit onderwerp?

Meer weten?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.


x