Succesvolle Europort beurs

Wij kijken terug op een zeer geslaagde Europort 2019. Allereerst door de succesvolle presentatie van onze meest innovatieve oplossingen voor de scheepvaart – brandstof besparen en tankinhoud meten. Maar vooral ook vanwege het directe contact met onze klanten. We kregen waardevolle feedback op onze instrumenten en een duidelijker beeld van wensen uit de branche.

Brandstof besparen

De opstelling waarmee men realtime ziet hoe vaarstijl het brandstofverbruik beïnvloedt, kreeg veel interesse. Deze oplossing biedt scheepvaart een grote kans; niet alleen om aanzienlijke brandstofkosten te besparen, maar tegelijkertijd emissies serieus te verlagen. Met recht een win-win-situatie!

• Lees verder over deze innovatieve brandstofbesparing

Tankinhoud meten

Een andere eyecatcher was de opstelling waarmee wij onze digitale peilstok demonstreerden; ideaal voor o.a. bunkerstations en tankers. Hiermee kan men vanaf de brug of elders eenvoudig de inhoud van de tanks bepalen en gelijktijdig de temperatuur van de desbetreffende vloeistof monitoren.

• Lees meer over onze magnetostrictieve niveaumeters

Liana Engibarjan op de stand Intercontrol

Klap op de vuurpijl was de aanwezigheid van de populaire vrouwelijke schipper en binnenvaartvlogger Liana Engibarjan.

Leuk om haar van dichtbij mee te maken en het effect te zien op zowel bezoekers als andere standhouders. Liana staat haar ‘mannetje’ in de scheepvaartwereld en is inmiddels een heuse ‘social media bomb’. Bekijk hier haar vlog over Intercontrol.

 

Engineering 2 Control

De beurs was ook hét moment om onze nieuwe pay-off te presenteren. Daarmee willen wij duidelijk onze ambitie aangeven. Het optimaliseren van procestechniek is namelijk complex, maar biedt wat ons betreft ongekende mogelijkheden; qua controle over het proces zelf,  overall kostenbesparing, maar ook qua duurzaamheid en milieu.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze of onze andere scheepvaartoplossingen, neem dan vooral contact met ons op.