GPI Flomec G2
Turbine flowmeter

GPI Flomec G2

Compacte aluminium turbine flowmeter voor dunne vloeistoffen.

 

 

Flomec G2 is een zeer nauwkeurige meter speciaal ontworpen voor dunne vloeistof en uiterst geschikt voor aardolieproducten.

Productoverzicht

Fabrikant Flomec
Meetbereik 3.8 tot 760 liter/minuut (zie datasheet voor details)
Nauwkeurigheid  van 0.75% tot 2.0% (zie datasheet voor details)
Druk  tot 21 BAR
Temperatuur -40° C to +121° C
Behuizing Aluminium – speciaal voor brandstoffen
Aansluiting(en) BSPT binnendraad

Kenmerken

Flomec G2

De GPI Flomec G2 Turbine Flowmeter meet vloeistoffen met een nauwkeurigheid van ± 0,75% en is uitgerust met een fenomeen doorstroommeter die een volledig hydraulisch profiel geeft. Met behulp van de meter kunnen de parametergegevens en informatie over het proces worden uitgelezen. Het heeft ook een ingebouwde alarmsignaalverlichting voor een vroegtijdige signalering bij een defect in het proces. De meter is voorzien van een intern geïntegreerde drukkamervoorziening die de drukverlieskosten minimaliseert. De GPI Flomec G2 Turbine Flowmeter is bedoeld voor installatie in chemische, olie-, gas- en industriële processen.

De Flomec G2 is een zeer nauwkeurige meter met twee totalen (batch = instelbaar, cumulatief = niet instelbaar); fabrieksinstellingen in liters en gallons. Volledig calibreerbaar.

  • ontworpen voor dunne vloeistof en uiterst geschikt voor aardolieproducten (< 100 cp).
  • Door het modulaire ontwerp eenvoudig te combineren met outputmodulen, sensoren en transmitters. De lithium-batterij heeft een levensduur van ca. 5 jaar.
  • De interne delen zijn zeer makkelijk te vervangen; dus eenvoudig in onderhoud.

Bekijk de video

Download(s)