KROHNE IFC 300
flow converter voor flowmeters

KROHNE IFC 300

flow converter om te combineren met OPTIFLUX en WATERFLUX flowsensoren.

Krohne ifc 300 elektromagnetische flowconvertor
Krohne - assortiment en cases

De IFC 300 is een signaalomvormer voor diverse Krohne flowmeters. Gecombineerd met de flowsensoren van de OPTIFLUX en WATERFLUX serie vormt het een elektromagnetische flowmeter voor geavanceerde toepassingen met geleidende vloeistoffen.

Productoverzicht

Fabrikant  Krohne
Uitgang – analoog 4…20 mA
Uitgang – discreet Frequentie, Puls, Status
Uitgang – digitaal FOUNDATION™-veldbus, HART®, Modbus RTU, Profibus-DP, Profibus-PA, PROFINET

Kenmerken

De IFC 300 is een signaalomvormer voor Krohne flowmeters. Gecombineerd met de flowsensoren van de OPTIFLUX en WATERFLUX serie vormt deze de OPTIFLUX 1300, OPTIFLUX 2300, OPTIFLUX 4300, OPTIFLUX 5300, OPTIFLUX 6300, OPTIFLUX 7300 en WATERFLUX 3300 elektromagnetische flowmeters voor flowmeting bij geleidende vloeistoffen.

  • Allround signaalomvormer voldoet aan vrijwel elke toepassingsvereiste
  • Betrouwbare metingen met uitgebreide diagnostiek van apparaat en toepassing
  • Breed scala aan communicatie-opties, waaronder PROFINET

Nauwkeurige metingen

De IFC 300 biedt nauwkeurige metingen van de doorstroming over een breed scala aan toepassingen en flowrates. Het is in staat om zelfs kleine veranderingen in de doorstroming te detecteren en te meten met hoge precisie.

Robuuste constructie

De flowmeter is gebouwd met een robuuste constructie die bestand is tegen de uitdagingen van industriële omgevingen, zoals hoge temperaturen, drukken en agressieve media.

Modulaire configuratie

De IFC 300 kan worden geconfigureerd met verschillende opties en accessoires, zoals verschillende materialen voor de meetbuis, verschillende procesaansluitingen, en verschillende communicatieprotocollen voor integratie in bestaande systemen.

Eenvoudige installatie en onderhoud

De flowmeter is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud, met gebruiksvriendelijke interface en plug-and-play-functionaliteit. Dit minimaliseert de installatiekosten en vereist minder onderhoud tijdens de levensduur van het instrument.

Toepassing(en)

De KROHNE IFC 300 is geschikt voor diverse industrieën en toepassingen, waaronder water- en afvalwaterbehandeling, chemische industrie, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, farmaceutische industrie, pulp- en papierindustrie en meer.

Download(s)

Meer KROHNE?

Bijbehorend