Flowmeting

Bij de keuze van een flowmeter is het belangrijk de juiste vragen te stellen. Maar die wil je niet allemaal zelf hoeven bedenken.

Professioneel advies en ervaring

Wij hebben inmiddels zo’n 3 decennia ervaring in alle grote industrieën. Voor elk proces kunnen wij de juiste flowmeter adviseren; of het nu gaat om vloeistoffen, gassen of stoom.

KOSTENBESPARING

Een goed gekozen meter zorgt niet alleen voor een juiste flowmeting en solide proces, maar ook voor een enorme kostenbesparing. In sommige gevallen zelfs meer dan 20%!

MAATWERK

Er zijn altijd situaties waarbij standaard niet voldoende is. In samenwerking met onze fabrikanten weten wij altijd met een tailormade-oplossing te komen.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Wij bieden een brede keuze aan instrumenten en meters van verschillende topmerken. Daardoor hebben wij voor vrijwel iedere toepassing het beste instrument, maar krijgt u dus ook altijd onafhankelijke begeleiding in uw keuze.

KALIBRATIE

Wanneer het instrument afwijkt, is dit een probleem voor de kwaliteit van een proces. Wij controleren al onze meters en stellen deze nauwkeurige af.

INBEDRIJFSTELLING

Na de keuze voor het juiste instrument, bent u nog niet klaar. Want hoe goed de technologie van de meter ook is, de betrouwbaarheid kan volledig teniet worden gedaan door een verkeerde montage of onjuiste signaalverwerking.

SERVICE & SUPPORT

Wij assisteren u graag bij het gehele proces; van selectie tot montage, van kalibratie tot implementatie. En natuurlijk staan wij altijd klaar bij vragen of andere wensen.