Hawk Senator S80 L
radar niveaumeter voor vloeistoffen

Hawk Senator S80-L

Radar Level Transmitter die speciaal is ontworpen voor het meten van vloeistoffen in smalle tanks met interne obstructies.

Hawk Senator S80L Radar niveaumeter voor vloeistoffen 2

Deze contactloze radar niveau-meter meet afstand, niveau en volume van vloeistoffen en pasta’s. Het heeft een ‘leeg spectrum’-functie die valse reflecties filtert die worden veroorzaakt door constructies in de tank.

Productoverzicht

Fabrikant Hawk
Meetbereik tot 100 meter
Nauwkeurigheid ± 2 mm / ± 0,08 indien afstand < 10 m
± 0,02% van gemeten afstand, indien afstand > 10 m
Meetprincipe 2-draads, FMCW-radar
Certificeringen ATEX, IECEx, CE, cQPSus, NEPSI
Transmitter FMCW 80GHz
Display Blacklit LCD-scherm

Kenmerken

De Frequency Modulated Continuous Wave (FMCW)-technologie van dit instrument biedt een continue signaaloverdracht, waardoor onmiddellijke meetupdates zonder vertragingen mogelijk zijn.
In tegenstelling tot pulsradar, waarbij de zender een puls zendt en vervolgens stopt en wacht op een reflectie, zendt FMCW-radar een continu signaal uit. Het bepaalt de afstand tot het doel door het frequentieverschil tussen de uitgezonden en de gereflecteerde signalen te meten. Deze frequentieverandering wordt ook wel de “Dopplerverschuiving” van het geretourneerde signaal genoemd.

De kleine openingshoek en verwaarloosbare dode zone van deze 80GHz FMCW radar niveaumeter maakt hem de eerste keus voor vloeistoffen in kleine en smalle tanks met interne obstructies zoals roerwerken of verwarmingsspiralen. Ook zeer geschikt voor snelle processen met veel niveau-variatie. De Senator kan zelfs door tankdaken van niet-geleidend materiaal (bijv. plastic, glasvezel of glas) meten. De verzonken PEEK-lensantenne (geen tankintrusie) is ongevoelig voor afzetting.

Hawk Senator S80L Radar niveaumeter voor vloeistoffen

Er is een uitgebreide keuze aan procesaansluitingen vanaf 3/4 ̈. Flenzen hebben een optionele PEEK-plaatbescherming voor corrosieve tankinhoud. De Senator S80L werkt in procesomstandigheden met temperaturen tot +150 °C en met drukken tot 40 barg/580 psig. Hij meet afstanden tot 100 m.

Toepassingen

  • Tank
  • Kanaal
  • bekken
  • put
  • rioolwaterzuiveringsinstallatie

Download(s)

Meer Hawk Measurement?