Fluidwell N-serie
batch computer

Batch computer

Deze ‘DIN format batchcontroller’ met numeriek toetsenbord is het resultaat van de kennis van Fluidwell gecombineerd met de wensen van de gebruikers.


De N413 batchcontroller onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke kenmerken: numeriek toetsenbord, eenvoudig printen van tickets, duidelijke programmeermenustructuur, goed afleesbaar display en eenvoudige montagebehuizing.

Productoverzicht

Fabrikant  Fluidwell
flowmeter input Pulstype ingangen: Reed-schakelaar, open collector, NAMUR, NPN/PNP-puls, sinusgolf (spoel), actief pulssignaal.
status input Afstandsbediening: starten / vasthouden / hervatten / toetsenbordvergrendeling / extern alarm.
Pulse output Geschaalde pulsoutput volgens geaccumuleerd of gegroepeerd totaal.
Eén configureerbare en ter plekke vervangbare, zeer zware, mechanische relaisuitgang (NO-NC) en drie configureerbare transistoruitgangen.
Alarm output Geschakeld bij geen flow, extern of systeemalarm.
Eén configureerbare en ter plekke vervangbare, zeer zware, mechanische relaisuitgang (NO-NC) en drie configureerbare transistoruitgangen.
Analoge output

Geen

Controle output Relais 1 is vast ingesteld als het hoofdbatchbesturingsrelais. Relais 2 en de transistoruitgangen kunnen worden geconfigureerd als 1- of 2-traps batchbesturingsuitgang.
Twee in het veld vervangbare, zeer zware, mechanische relaisuitgangen (NO-NC) en drie configureerbare transistoruitgangen.
Communicatie Functie: Stuur na elke batch een opdracht “Print bon”.
Protocol: ASCII-gegevens.
Interface: RS232 of RS485 2-draads.

Kenmerken

Juist door de toepassing van een numeriek toetsenbord is deze batchcontroller eenvoudig in het gebruik. De indeling van het display is zo gekozen dat de gewenste functie getoond wordt met de actuele status van het proces. Ook de presetwaarde en actuele waarde zijn in één oogopslag te zien.

De Fluidwell N-serie zorgt door zijn eenvoudige bouwvorm en bediening voor een besparing op zowel de inbouw/montagekosten en tijd in het productieproces.

Bekijk de video(s)

Download(s)