VSE flow is een gerenommeerd merk dat bekendstaat om zijn hoogwaardige flowmeters en bijbehorende instrumenten. Deze fabrikant ontwikkelt en produceert flowmeters en bijbehorende evaluatie-elektronica voor vrijwel alle verpompbare media.  Door zich te richten op innovatie, digitale technologie en toepassingsgerichte oplossingen blijft VSE Flow een belangrijke speler in de wereld van flowmeting.

Bekijk ons VSE flow assortiment

Bekijk onze cases met VSE flow

Een internationale aannemer in zwaar transport met een vloot aan zware kranen en specialistische apparatuur zocht een hydraulische flowmeter om in een testbank te monteren.

Een wereldleider op het gebied van precisieoptica en oogheelkunde vroeg onze expertise op een klein onderdeel van haar productieproces.

VSE flow ontwikkelt en produceert uiterst nauwkeurige flowmeters voor vrijwel alle verpompbare media.

Een mondiale producent van glasverpakkingen investeerde in een fabriek in het Nederlandse Leerdam. Intercontrol werd gevraagd i.v.m. het ‘smeersysteem’.

VSE-flowmeters worden wereldwijd gebruikt in industriële toepassingen (o.a. kunststof-, polyurethaan-, chemische-, farmaceutische-, verf en lak- en automobielindustrie) maar ook in hydraulische installaties en de 2-componenten-technologie.

VSE Flow staat voor toepassingsgerichte oplossingen,

VSE Flow produceert diverse typen flowmeters, waaronder ovale tandwielsensoren en draaizuigersensoren. Deze worden gebruikt voor het meten en monitoren van de doorstroom van vloeistoffen met een hoge precisie. De instrumenten van VSE Flow zijn ontworpen om aan specifieke toepassingsvereisten te voldoen. Dit omvat de meting van vloeistoffen met verschillende viscositeiten en in diverse industrieën, zoals chemie, farmacie en voedselverwerking. Ze vinden hun toepassing in procescontrole, dosering en nauwkeurige debietmetingen.

digitale technologie,

VSE Flow integreert geavanceerde digitale technologieën in haar instrumenten. Hierdoor kunnen gebruikers profiteren van nauwkeurige metingen, digitale uitlezingen en geavanceerde communicatiemogelijkheden.

innovatie en..

Door constante innovatie en onderzoek wil VSE haar producten verbeteren en aanpassen aan de constante evoluerende behoeften van de industrie. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden voor automatisering en dataverzameling.

eenvoudige integratie

VSE Flow wil dat haar flowmeters eenvoudig kunnen integreren in bestaande systemen. Dit vergemakkelijkt het gebruik en de implementatie in verschillende industriële omgevingen.