Pulsar Greyline PTFM 6.1
Portable transit time flowmeter

Portable transit time flowmeter PTFM 6.1

Gemakkelijk inzetbaar – ontworpen voor uitdagende stromingstoepassingen in industriële omgevingen.
Pulsar PTFM 6.1 transit time flowmeter

Deze portable transit time flowmeter biedt nauwkeurige, niet-invasieve flowmeting in de meest uitdagende industriële omgevingen en toepassingen – met minimale installatiecomplexiteit en kosten. Voor schone vloeistoffen in volledige leidingen, met doorgaans een concentratie van minder dan 2% per volume aan vaste stoffen of bellen. Ook geschikt voor afvalwater- of slibstromen met een lage vaste-stof-concentratie.

Productoverzicht

Fabrikant Pulsar
Bereik stroomsnelheid ±0,03 m/s tot 12,2 m/s (±0,1 tot 40 ft/s)
Nauwkeurigheid ±1% van meetwaarde of ±0,0046 m/s (+/- 0,015 ft/s), afhankelijk van welke groter is
Herhaalbaarheid en lineariteit ±0,25%
Bedrijfstemperatuur (electronica)

-20 °C to +60 °C 

Buis diameter SE16A Aanbevolen voor 15 mm tot 50 mm (0,5 inch tot 2 inch); Geschikt voor 50 mm tot 150 mm (2 inch tot 6 inch)
Buis diameter SE16B Aanbevolen voor 50 mm tot 250 mm (2 inch tot 10 inch); Geschikt voor 250 mm tot 1.200 mm (10 inch tot 48 inch)
Nuis diameter SE16C Aanbevolen voor 300 mm tot 1200 mm (12 inch tot 48 inch); Geschikt voor 100 mm tot 300 mm (4 inch tot 12 inch)

Kenmerken

De Pulsar PTFM 6.1 heeft nieuwe en krachtiger signaalverwerkings-hardware, een robuust IP67-ontwerp en drie verwisselbare, niet-invasieve transducerformaten die zijn geoptimaliseerd voor een breed scala aan leidingmaten en materialen. Het biedt uitkomst bij on-the-go of juist lange termijn flowmetingen.

Werkt vanaf de buitenkant

Monteer de ultrasone transducers aan de buitenkant van metalen of kunststof buizen, waaronder koolstofstaal, roestvrij staal, nodulair gietijzer, gietijzer, PVC, PVDF, glasvezel, koper, messing, aluminium en buizen met gebonden voeringen, waaronder epoxy, rubber en tefl Aan. Vermijd buizen gemaakt van poreuze materialen (bijv. hout of beton) of met losse insteekvoeringen.

Pulsar PTFM 6.1 transit time flowmeter transducers

Intuïtief en krachtig

De installatie is eenvoudig – het duurt slechts een paar minuten om de PTFM 6.1 te configureren met toepassingsparameters, de transducers te installeren (zonder het proces te hoeven onderbreken) en te beginnen met het meten van de flow.

De drie transducersets die zijn geoptimaliseerd voor een breed scala aan leidingmaten en materialen, nog krachtigere signaalverwerkingshardware, standaard fabriekskalibratie en intuïtieve diagnostiek op het scherm. Dit biedt maximaal vertrouwen in de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de metingen. Monteer de ultrasone transducers aan de buitenkant van metalen of kunststof buizen, waaronder koolstofstaal, roestvrij staal, nodulair gietijzer, gietijzer, PVC, PVDF, glasvezel, koper, messing, aluminium en buizen met gebonden voeringen, waaronder epoxy, rubber en teflon.

Toepassing(en)

  • Behandeld water
  • Rauw water
  • Koelwater
  • Chemicaliën
  • Hydraulische olie
  • Gedemineraliseerd water
  • Water/Glycol-oplossingen
  • Diesel en stookolie

Bekijk de video

Download(s)