portables

Soms is het belangrijk direct en adequaat analyses te kunnen doen. Tijd om te wachten tot een industriële installatie is stilgelegd om de juiste instrumenten te kunnen inbouwen is er dan niet. In dergelijke gevallen is het handig om een draagbaar meetinstrument te kunnen inzetten. In deze categorie vind je een aantal handige en betrouwbare portables die al vaak in het veld hun waarde hebben getoond.

fabrikant
1
1
2
5
techniek
2
1
7
3
gas
1
1
1
1
1
1
vloeistof
1
3
2
toepassing
1
1
1
1
2
communicatie
1
2

Voordelen van portables:

Portables zijn krachtige hulpmiddelen die kunnen worden gebruikt om de efficiëntie, veiligheid en productiviteit van installaties en omgeving te verbeteren. Onze draagbare meetapparaten bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele, meetapparatuur voor vaste opstelling:

Mobiliteit: Portable meetapparatuur is draagbaar en kan gemakkelijk worden meegenomen naar de locatie waar je wilt meten. Meten op verschillende locaties in het proces geeft inzicht de portable meter kan tijdelijk geplaatst worden en data verzamelen, ook op plaatsen waar niet altijd iemand is.

Flexibiliteit: Portable meetapparatuur is veel flexibeler dan vaste meetapparatuur. De meters hebben meer instelmogelijkheden, werken op accu, en vaak zijn meerdere sets sensoren beschikbaar. De apparatuur kan worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen en omgevingen.

Efficiëntie: Portable meetapparatuur kan helpen om de efficiëntie van industriële processen te verbeteren. Door de meetapparatuur direct op locatie te kunnen gebruiken, is er minder tijd nodig voor het verzamelen van proces gegevens. Ook zoeken van verstoringen in het proces wordt eenvoudiger.

Beveiliging: Portable meetapparatuur kan helpen om de veiligheid van een proces en daarmee werknemers en omwonenden te verbeteren. Door de meetapparatuur te plaatsen kunnen ongewenste situaties zoals te hoge doorstroming of te hoog niveau ontdekt worden.

Onze portables worden o.a. gebruikt in:

Chemische fabrieken – om de kwaliteit van chemicaliën te controleren;
Raffinaderijen – om de prestaties van apparatuur te controleren;
Waterzuiveringsinstallaties – om de waterkwaliteit te monitoren.

Nog meer voordelen van portables:

Verminderde downtime: Portable meetapparatuur kan worden gebruikt om problemen te detecteren en te verhelpen voordat ze de productie of leefomgeving verstoren.

Verbeterde kwaliteit: Portable meetapparatuur kan helpen om de kwaliteit van producten en processen te verbeteren. Door tijdelijk te monitoren krijg je inzicht!

Betere besluitvorming: Portable meetapparatuur kan bedrijven helpen om beslissingen te nemen en op basis van nauwkeurige gegevens investeringen te doen (of niet).

Regelgeving: Portable meetapparatuur kan bedrijven helpen om te voldoen aan regelgeving of om aan te tonen dat de regelgeving wordt nageleefd.

Energie besparing:  door het goed inregelen van processen of meten van de hoeveelheid geleverde of verbruikte energie kan flink bespaart worden.