BD Sensors LMP 307
hydrostatische niveaumeter

BD SENSORS LMP 307

De allrounder voor niveaumeting in vloeistoffen. Nu ook in een nieuwe benzine-versie.

druksensor BD Sensors LMP307

Het tankbeheer van oplosmiddelen en brandstoffen met additieven is een van de belangrijkste toepassingsgebieden van deze hermetisch afgesloten versie.

Productoverzicht

Fabrikant BD | SENSORS
Meetbereik 0 tot 1 mH2O; 0 tot 250 mH2O
Nauwkeurigheid 0,1% / 0,25% / 0,35% FSO
Behuizing RVS 1.4404
Sensor RVS
ATEX Ja
Sil 2
Uitgang 4 … 20 mA, 2-draads, 0 … 20 mA, 3-draads, 0 … 10V, 3-draads

Kenmerken

In de gelaste versie is de LMP307 niveausensor voorbestemd voor niveaudetectie van oplosmiddelen en brandstoffen. Een nieuwe behuizingsvariant vereenvoudigt de montage en verhoogt de duurzaamheid.

In de discipline ‘hydrostatische niveaumeting’ is dit model de allrounder bij uitstek en meet al meer dan 20 jaar betrouwbaar niveaus in schone en licht vervuilde vloeistoffen. De LMP307 maakt indruk met een breed scala aan beschikbare meetbereiken, uitgangssignalen, materialen en toelatingen (DVGW, KTW, ATEX, IECEX, SIL2).

De nieuwe benzineversie heeft geen elastomeren voor het afdichten van de roestvrijstalen behuizing. Het tankbeheer van oplosmiddelen en brandstoffen met additieven is een van de belangrijkste toepassingsgebieden van deze hermetisch afgesloten versie. De betrouwbaarheid en levensduur van de LMP307 kan niet langer worden beïnvloed, zelfs niet door media-incompatibiliteiten die moeilijk te bepalen zijn.

De LMP307 is ook verkrijgbaar met een R ½” schroefdraad op de behuizing. De niveausonde kan hier veilig worden bevestigd en zorgt zo voor stabiele meetresultaten, zelfs in stromende vloeistoffen (bijv. in stromend water of containers met roerwerken). Als alternatief kan deze verbinding ook worden gebruikt om een ​​stijve of flexibele beschermbuis te monteren. Beschadiging van de dompelsondekabel door slijtage, agressieve media of knaagdierbeten behoort nu tot het verleden.

Met de LMP307 krijgt de gebruiker een enorm veelzijdig model dat door de verschillende beschikbare versies zeer individueel kan worden geconfigureerd.

Toepassing(en)

  • Drinkwater productie
  • Afvalwaterzuivering
  • Rioolwaterzuivering
  • Pompgemalen
  • Niveaubewaking
  • brandstofopslag

Certificaten

Bekijk de video

Download(s)

Meer BD Sensors?