BD SENSORS  is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van hoogwaardige druksensoren en meetinstrumenten. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige druktransmitters, drukschakelaars, niveausensoren en andere industriële sensoren.

Bekijk ons BD SENSORS assortiment

Bekijk onze cases met BD SENSORS

Hytorc ontwikkelt en levert wereldwijd gereedschappen voor industriële boutverbindingen. Voor hun hydraulische sleutels – die worden gebruikt bij de constructie van windmolens op zee – zocht men betrouwbare drukbewaking.

De hydrostatische niveaumeters van BD SENSORS zijn bijzonder geschikt voor de scheepvaart, offshore- en baggerindustrie. Zij spelen een belangrijke rol bij een goede meting van de diepgang of het niveau.

Drukmeettechniek voor bereiken van
0,1 mbar tot 6000 bar.

De oude drukmeting van een generator voldeed niet meer aan de scherpe moderne eisen; onze expertise werd gevraagd.

Wij zijn Official Partner van BD SENSORS

BD Sensors – nauwkeurig, betrouwbaar, veelzijdig

BD Sensors staat bekend om zijn hoogwaardige druksensoren en meetinstrumenten, die zich kenmerken in hun precisie, betrouwbaarheid en veelzijdigheid, en die voldoen aan de eisen van diverse industrieën en toepassingen. Naast de standaard catalogus bieden wij ook maatwerkoplossingen voor specifieke klantbehoeften, inclusief aanpassingen aan het sensor-ontwerp, meetbereik en outputsignalen.
Hieronder enkele van de belangrijkste kenmerken van de producten:

Hoge precisie

BD Sensors produceert druksensoren met een hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, waardoor ze geschikt zijn voor toepassingen waar precisie essentieel is.

Diverse productlijnen

Het bedrijf biedt een breed scala aan druksensoren en meetinstrumenten, waaronder druktransmitters, drukmeters, drukopnemers en differentiële druksensoren, die voldoen aan verschillende eisen en specificaties van klanten.

Robuustheid

BD Sensors streeft naar duurzaamheid en betrouwbaarheid in hun producten, zodat ze bestand zijn tegen veeleisende omgevingen en toepassingen.

Modulaire ontwerpen

Veel van de producten van BD Sensors hebben modulaire ontwerpen, waardoor ze eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in bestaande systemen en processen.