Red Lion IFMA
signaalconverter (frequentie input)

Red Lion IFMA

Frequentie naar analoog signaal-transmitter

Red Lion logo

De IFMA-signaalconditioneringsproducten van Red Lion accepteren frequentie-ingangen van 1 Hz tot 25 KHz en bieden een analoge uitgang die evenredig is aan het ingangssignaal. Door de gebruiker te selecteren stroom-/spanningsuitgang maakt eenvoudige implementatie in veel toepassingen mogelijk. De IFMA bevat universele invoer en 3-weg isolatie.

Productoverzicht

Fabrikant Red Lion
Frequentiebereik van 1 Hz tot 25 KHz (door gebruiker instelbaar)
Signaal-ingang DIP-schakelaar om signalen van verschillende bronnen te selecteren, waaronder schakelcontacten, uitgangen van CMOS- of TTL-circuits, magnetische pickups en alle standaard RLC-sensoren.
Nauwkeurigheid ±0,1% van volledig schaalbereik (±0,2% voor bereik van 0 tot 5 VDC).
Resolutie Spanning: 3,5 mV min. | Stroom: 5 μA min

Kenmerken

De IFMA-signaalomvormers accepteren frequentie-ingangen en voeren analoge spanning of stroom uit in verhouding tot de ingangsfrequentie met een nauwkeurigheid van 0,1%.

De IFMA kan elke frequentiebron invoeren – van 1 Hz tot 25 KHz. De signaalconditionering is eenvoudig te configureren met behulp van een zevenstanden DIP-schakelaar, draaischakelaar en/of drukknop. Het ingangscircuit is ook DIP-schakelaar selecteerbaar voor een verscheidenheid aan bronnen.

Aan de voorkant van het apparaat lichten bij normaal gebruik LED-lampjes op om de invoer- en uitvoerstatus van de IFMA weer te geven. Deze LED’s worden ook gebruikt om visuele feedback te geven voor de apparaatconfiguratie. De unit is voorzien van een universele montagevoet en kan zowel op een hoge hoed (EN 50 022) als op een G-profiel (EN 50 035 – G32) DIN-rail worden gemonteerd.

Download(s)

Meer Red Lion?