Red Lion logo
RedLion is toonaangevend op het gebied van industriële automatisering en regeltechnologie. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling van geavanceerde oplossingen voor datavisualisatie, communicatie en controle in industriële omgevingen.

Bekijk ons Red Lion assortiment

Bekijk onze cases met Red Lion

Red Lion

Lees over onze meetoplossing voor binnensilo-parken gecombineerd met de Red Lion HMI’s.

Red Lion

Realtime alle cruciale informatie – waar en wanneer je maar wil.

Red Lion

Bedieningspanelen zijn allang niet meer veredelde AAN/UIT-knoppen. Het zijn belangrijke hulpmiddelen voor de bewaking en controle van industriële processen en helpen efficiëntie, veiligheid en productiviteit te verbeteren.

Toegang geven tot, verbinden met en visualiseren van jouw data.

Belangrijkste Kenmerken van Red Lion instrumenten:

Red Lion-instrumenten vinden toepassing in diverse sectoren, zoals productielijnen, energiecentrales, transportinfrastructuur, water- en afvalwatervoorziening, en uiteraard nog veel meer. De instrumenten worden vaak gebruikt voor het optimaliseren van processen, verbeteren van efficiency en waarborgen van betrouwbare datatransmissie.
HMI (Human Machine Interface)

Red Lion biedt een uitgebreide reeks HMI-producten, waaronder grafische displays en bedieningspanelen. Deze HMI’s stellen gebruikers in staat om processen te monitoren, gegevens te visualiseren en machine-interacties te beheren.

Industriële Netwerkproducten

Red Lion levert industriële netwerkoplossingen, waaronder switches, routers en protocolomzetters. Deze producten faciliteren betrouwbare communicatie en datatransmissie in complexe industriële netwerken.

Controle- en Automatiseringsproducten

Red Lion biedt programmeerbare logische controllers (PLC’s) en PID-regelaars voor nauwkeurige controle van industriële processen. Deze producten worden veel gebruikt in automatiserings- en regelsystemen.

Data-acquisitie en Visualisatie

De instrumenten – zoals dataloggers en dataviewers – stellen gebruikers in staat om gegevens te verzamelen, op te slaan en te visualiseren. Dit draagt bij aan efficiënte besluitvorming en monitoring van kritieke parameters.

Sensorinterfaces en Signaalomvormers

Red Lion biedt interfaces en omvormers die compatibiliteit mogelijk maken tussen verschillende sensoren en signalen, waardoor naadloze integratie in bestaande systemen mogelijk is.

Bedrijfseigen Softwareoplossingen

Het merk biedt softwaretools en -applicaties voor configuratie, bewaking en analyse van industriële processen. Dit omvat ook oplossingen voor op afstand toezicht en beheer.