Red Lion PM-50
smart panel meter

Red Lion PM-50

Smart panel meter

Red Lion logo

Monitor jouw productieproces en kostbare apparatuur als nooit tevoren. Deze smart paneelmeter toont realtime alle cruciale informatie – waar en wanneer je maar wil.

Productoverzicht

Model 04 Model 03
DIN meter grootte 1/8 DIN Intelligent Meter 1/16 DIN Intelligent Meter
Display 4,3″ grafisch kleuren-touchscreen 3,5″ grafisch kleuren-touchscreen
Analoge input DC-stroom, DC-spanning, weerstand, RTD, thermokoppel en proces DC-stroom, DC-spanning, weerstand, RTD, thermokoppel en proces
Digitale input Count & Rate Count & Rate
Setpoints Dual SS On-board, optioneel Dual Relay en Quad Relay Dual SS On-board, optioneel Dual Relay en Quad Relay
Communicatie Wi-Fi, Modbus/RS485, Optional Ethernet, RS232 Wi-Fi, Modbus/RS485, Optional Ethernet, RS232
Retransmitted analoge output Optioneel 0(4) tot 20 mA of 0 tot 10 VDC Optioneel 0(4) tot 20 mA of 0 tot 10 VDC

Kenmerken

Bewaak jouw apparatuur en bekijk de data met de PM-50 grafische paneelmeter. Deze smart paneelmeter verbind je met de informatie die er het meest toe doet, waar en wanneer je die het meest nodig hebt. Koppel de oude meter los, plaats de PM-50, verbind deze met de Wi-Fi en begin met het verzamelen van jouw data – een slimme fabrieksvloer was nog nooit makkelijk te realiseren.

 • Goed leesbaar
  De grote displays – in 3,5 of 4,3 inch uitvoering – geven een heldere grafische weergave van het proces. Daardoor kunnen operationele gegevens makkelijk worden bekeken.
 • Gebruiksvriendelijk
  Je kiest uit een digitale bibliotheek de lay-out die jij het duidelijkst vindt voor jouw user interface. Zo kun je kritieke gegevens in één oogopslag uitlezen.
 • Eenvoudig aan te sluiten
  Naast de gebruikelijke Ethernet-, Modbus/RS485- en RS232-communicatie biedt de Wi-Fi-connectie snelle, draadloze inzage in de gegevens.
 • Eenvoudig uit te breiden
  Gebruik de extra modules om instant extra functionaliteit te krijgen wanneer dat nodig is; denk aan output-, communicatie- en AC-voeding.
 • Eenvoudig in te stellen
  De programmeerwizard van de PM-50 zorgt dat deze snel en eenvoudig kan worden ingesteld. Als alternatief kan je de paneelmeter ook programmeren met behulp van mobiele apps of vanuit een webbrowser.

Video(s)

Download(s)

Meer Red Lion?