Smart paneelmeters voor een ‘slimme fabrieksvloer’

Realtime alle cruciale informatie – waar en wanneer je maar wil.
Monitor jouw productieproces en kostbare apparatuur als nooit tevoren. Deze smart paneelmeter toont realtime alle cruciale informatie – waar en wanneer je maar wil.

Direct inzichtelijk

De connectiviteit van dit slimme apparaat zorgt ervoor dat kritieke gegevens niet meer tot de fabrieksvloer beperkt blijven. Via WiFi kan je nu op afstand de workflow-data en procesinzichten bekijken. Hierdoor wordt productie vergroot, de downtime verminderd en blijft je volledig op de hoogte van de status van alle apparatuur.

Slimmer, sneller, beter

Met de PM-50 kun je direct slimmer werken. Dit apparaat helpt je sneller op problemen te reageren, productiviteit te verhogen en geld te besparen. Dankzij deze paneelmeter kun je namelijk realtime alle data verwerken, meerdere processen tegelijkertijd volgen en kritieke informatie rechtstreeks op een smartphone of tablet inzien.

 • Je werkt efficiënter doordat één persoon eenvoudig meerdere machines kan monitoren en bedienen.
 • Je reageert sneller doordat je operationele gegevens in één oogopslag kan beoordelen en je realtime kan beslissen.
 • Je bent schaalbaar omdat je kunt uitbreiden met verschillende ‘slimme’ functies.
 • Je bent echt draadloos omdat je via Wi-Fi, ethernet of Modbus connectie hebt met je apparaten.

Retrofit – snel en eenvoudig omzetten

Het vervangen van de oude meters op de werkvloer gaat snel en eenvoudig: je koppelt de oude meter los, plaatst de PM-50, verbindt deze met het wifi-netwerk en de datastroom start direct. Zo wordt het creëren van een slimme fabrieksvloer wel heel makkelijk!

Bekijk onderstaande video waarin collega-engineer Jomo Pereira de aanpak uiteenzet.

Op een rijtje

 • Goed leesbaar
  De grote displays – in 3,5 of 4,3 inch uitvoering – geven een heldere grafische weergave van het proces. Daardoor kunnen operationele gegevens makkelijk worden bekeken.
 • Gebruiksvriendelijk
  Je kiest uit een digitale bibliotheek de lay-out die jij het duidelijkst vindt voor jouw user interface. Zo kun je kritieke gegevens in één oogopslag uitlezen.
 • Eenvoudig aan te sluiten
  Naast de gebruikelijke Ethernet-, Modbus/RS485- en RS232-communicatie biedt de Wi-Fi-connectie snelle, draadloze inzage in de gegevens.
 • Eenvoudig uit te breiden
  Gebruik de extra modules om instant extra functionaliteit te krijgen wanneer dat nodig is; denk aan output-, communicatie- en AC-voeding.
 • Eenvoudig in te stellen
  De programmeerwizard van de PM-50 zorgt dat deze snel en eenvoudig kan worden ingesteld. Als alternatief kan je de paneelmeter ook programmeren met behulp van mobiele apps of vanuit een webbrowser.

Meer weten?

Over de levertijd of andere details? Neem dan gerust even contact met ons op.

Meer Red Lion?

Meer nieuwsberichten