Red Lion IAMS
signaalconverter (proces input)

Red Lion IAMS

Proces naar analoog signaal-transmitter

Red Lion IAMS signaalconverter
Red Lion logo

De IAMS zijn universele signaalconverters met ongeëvenaarde mogelijkheden; zij bieden meer dan 100 combinaties van I/O-combinatieconfiguraties.

Productoverzicht

Fabrikant Red Lion
Signaal Universeel, proces, mA DC, VDC, TC, 100 (RTD, potentiometer en lineaire weerstand)
Voeding 21,6 tot 253 VAC/ 19,2 tot 300 VDC
Signaalscheiding 3-weg isolatie (voeding/signaal/uitgang)

Kenmerken

De universele ingang accepteert proces-, DC-stroom, DC-spanning, thermokoppels, RTD’s, potentiometers en lineaire weerstandssignalen waardoor de module op de meeste sensoren kan worden aangesloten.

Instelpunt-modellen maken dubbele instelpuntregeling mogelijk via dubbele vorm A-relais. Het analoge model levert een opnieuw uitgezonden analoog signaal. Een derde model biedt mogelijkheden voor zowel analoge als dubbele instelpuntregeling.

Het IAMS kan worden geconfigureerd met behulp van de programmeermodule PGMMOD. De module is nodig om de IAMS te programmeren, maar er is slechts één programmeermodule nodig, ongeacht het aantal IAMS-scheidingsversterkers. De module kan de programmering van één unit opslaan en spiegelen naar een tweede unit, waardoor de insteltijd voor meerdere installaties wordt verkort.

De nauwkeurigheid van de eenheid overschrijdt doorgaans 0,1%, afhankelijk van de bereikselectie en schaalverdeling. Het op een microprocessor gebaseerde ontwerp maakt veldschaling eenvoudig en de ingebouwde E2PROM slaat schaalwaarden op voor toekomstig gebruik. Alle units zijn in de fabriek gekalibreerd voor alle I/O-bereiken. Fabrieksschaling of aangepaste veldschaling kan worden geselecteerd in de geavanceerde programmeerlus. Het IAMS is flexibel genoeg; het kan zelfs in het veld opnieuw worden gekalibreerd.

  • Universele invoer, proces, mA DC, VDC, TC, 100 (RTD, potentiometer en lineaire weerstand)
  • Universele voeding, 21,6 tot 253 VAC/ 19,2 tot 300 VDC
  • 3-weg isolatie (voeding/signaal/uitgang)
  • Kies instelpunten en/of analoge uitgangsmodellen
  • Programmeer-/weergavemodule (PGMMOD)
  • Programmering beschikbaar in zeven verschillende talen

Download(s)

Meer Red Lion?