Waarom juist déze HVAC flowmeter?

Bij ventilatie-, uitlaat- of koelsystemen is het belangrijk om te kunnen bepalen of er efficiënt met de energie wordt omgegaan. Een HVAC flowmeter dient daarom nauwkeurig de stroomsnelheid, de massastroom en de temperatuur van het medium te kunnen meten.

Dé HVAC flowmeter van Schmidt

Schmidt staat bekend om haar zeer nauwkeurige instrumenten. Voor deze toepassing heeft zij niet alleen een hoogwaardige flow en temperatuur sensor ontwikkeld, maar is deze ook zeer gebruiksvriendelijk uitgevoerd. Omdat de 360° meetkop niet met de stroomrichting hoeft te worden uitgelijnd, is dit instrument eenvoudig te installeren.

Daarnaast kan deze worden uitgebreid met extra buizen (variabele insteekdiepte). Bovendien is de sensor onderhoudsvrij, gemakkelijk te reinigen (anti-stof) en langdurig stabiel.

De LED statusweergave geeft in één oogopslag duidelijk de meetresultaten weer. En dankzij de volledig geïntegreerde evaluatie elektronica in de sensor zijn er geen verdere zenders nodig. Deze HVAC flowmeter voldoet aan de belangrijkste vereisten voor een efficiënt installatieproces.

HVAC flowmeter Schmidt HVAC-100

 

Nog meer specs van deze meter

Of zoekt u toch een andere oplossing?

Ons assortiment biedt een brede keuze aan instrumenten van verschillende topmerken. Daardoor kunnen wij voor vrijwel iedere toepassing de beste meter kunnen aanbieden. Wij helpen u graag!

Menu

Meer weten over dit onderwerp?

Meer weten?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.


x