Acta Marine kiest verbruiksmeting Intercontrol

Onze innovatieve brandstofverbruiksmeting werd geplaatst in deze hypermoderne schepen.
Acta marine is een offshore dienstverlener die onder andere bouw van de windmolenparken in de Noordzee ondersteund. Voor haar nieuwste schepen – de Acta Centaurus, de Acta Auriga en de Acta Orion – hebben wij onze brandstofverbruiksmeting met visualisatiesysteem mogen leveren.

Speciaal ontwikkeld voor de scheepvaart

De KRAL SMART SOLUTION kan op het bestaande on-board monitoring systeem van elk binnenschip of zeeschip aangesloten worden. Met dit slimme systeem kun je maar liefst 32 flowmeters koppelen en op één systeem aansluiten! Het biedt een gedetailleerd overzicht van het brandstofverbruik en olie-flows van de motoren.

acta marine offshore

Acta Marine zoekt emissiebalans

Acta Marine is toegewijd aan duurzaamheid en zet zich in voor de ‘Sustainable Development Goals’. Door haar diensten en bedrijfsmiddelen continu aan te passen en te verbeteren, vergroot zij haar duurzaamheid en draagt ze bij aan de decarbonisatie en de reductie van broeikasgassen in de offshore waardeketen.

In het verlengde van deze missie ligt dan ook de aanschaf van onze brandstofverbruiksmeters. Hiermee zal de verbruikte brandstof uiterst nauwkeurig worden geregistreerd om deze data vervolgens te gebruiken voor een goede emissiebalans.

Super-schepen krijgen innovatieve instrumentatie

Wij hebben ons Kral Smart Solution geadviseerd, een innovatief systeem wat moeiteloos de 4 hoofdmotoren van elk schip nauwkeurig kan monitoren. De apparatuur is onder begeleiding van Team Intercontrol door de technische dienst van Acta Marine ingebouwd en in bedrijf genomen.

Ook deze merken vertrouwen op onze Smart Solution

Damen
Joedood Marine Group
Meer nieuwsberichten