Debietmeter regelt olie in tandwielkasten

Bij een grote fabrikant van tandwielkasten zijn onze Meister debietmeters ingebouwd. Deze worden wereldwijd in verschillende grote industrieën toegepast; van koeltorens tot schroefpompen en van transportbanden tot kabelbanen.
Montage-tandwielkasten-Hansen-Industrial-Transmissions-Productie-Antwerpen-I

Debietmeter voor betrouwbare bewaking

Het materiaal waaruit deze tandwielkasten worden gebouwd is zeer duurzaam, toch mogen de tandwielen in deze kasten nooit zonder olie komen te staan. Om dit te ondervangen wordt de rondpompcapaciteit van de olie bewaakt. Zodra er onvoldoende olie wordt rondgepompt, valt de installatie direct stil om schade te voorkomen. Om dit proces te bewaken en de werking van de tandwielen te kunnen garanderen hebben wij onze Meister debietmeters en -schakelaars geadviseerd. Deze betrouwbare oliebewakers worden nu standaard in de kasten ingebouwd.

Kwaliteit vereist

Onze klant stelt zeer hoge eisen aan deze flowmeters en -schakelaars. Ze moeten altijd betrouwbaar zijn, onder alle omstandigheden werken, bestand zijn tegen hoge drukken en viscositeit compenserend. Onze instrumenten voldoen ruim aan deze voorwaarden.

Meer nieuwsberichten