Grondwaterpeil meten?
Gebruik deze druktransmitter!

Grondwaterpeil meten in smalle grondwaterpeilbuizen is eenvoudig met deze ultra smalle hydrostatische druktransmitter van BD Sensors. Bekijk alle voordelen.

Grondwaterpeil meten in smalle peilbuizen

Het niveau van grondwater wordt gemonitord middels zogenaamde peilbuizen. Vanwege de afmetingen van deze peilbuizen is een belangrijke vereiste dat de geboden sensor een diameter van minder dan 22 mm heeft. Wij bieden speciaal voor deze toepassing de BD|SENSORS LMP 305 Slimline aan met een buitendiameter van 19 mm.

In samenwerking met BD|SENSORS is deze druktransmitter beschikbaar voor een scherpe, concurrerende prijs. Als extra service kunnen wij vaak een klantspecifiek model aanbieden.

Hydrostatische druktransmitter met Kiwa keurmerk

Intercontrol biedt nu een slanke onderdompelbare druktransmitter met een diameter die geschikt is om af te laten zinken in bestaande peilbuizen. Daarnaast is een drinkwater variant met de vereiste keurmerken reeds voorhanden. Deze sensoren zijn indien gewenst Private Label gelaserd. Dit biedt onze klanten een oplossing in combinatie met een goede verhouding in prijs en kwaliteit.

BD Sensors - LMP 305 - Smalle RVS druktransmitter Ø 19 voor milieutoepassingen 2
BD Sensors DCL 532 druksensor druktransmitter

NIEUW | druktransmitter met i2C-interface voor milieu-toepassingen

De BD Sensors DCL 532 RVS sensor is uitgerust met een I2C-interface. Hierdoor kan deze via het I2C-protocol communiceren met andere apparaten zoals microcontrollers, computers, of andere sensoren.

De DCL 532 kan worden toegepast in watervoorziening en behandelingsystemen om druk te monitoren en te regelen in de leidingen, pompsystemen en opslagtanks. Denk aan water/gefilterd rioolwater, drinkwatersystemen, grondwaterstandmetingen, regenoverlaatbassinpompen, boosterstations,  waterzuiveringsinstallaties en waterrecycling.

BD Sensors DCL 532 druksensor druktransmitter

Wij bieden graag maatwerk

Maatwerk voor onze klanten is een van onze belangrijke kenmerken. Binnen de aangegeven mogelijkheden vinden wij altijd de beste oplossing en tegen een betaalbaar bedrag. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer nieuwsberichten