Tankscheepvaart vereist nauwkeurige niveaumeting tankinhoud

Speciaal voor binnenvaarttankers hebben wij ‘magnetostrictieve’ niveaumeters laten ontwikkelen.
Speciaal voor binnenvaarttankers hebben wij ‘magnetostrictieve’ niveaumeters laten ontwikkelen. Deze sensoren meten zowel het vloeistofniveau als de temperatuur van de lading.

Exacte nivaumeting van uw lading

Het vloeistofniveau wordt door de RVS 2-draads / Hart sensoren gemeten met een nauwkeurigheid van < 1 mm. Door middel van vijf geïntegreerde PT 1000’s, kan dit instrument ook een nauwkeurige temperatuurmeting van de lading realiseren. Bijzonder is dat hierbij de gemeten temperatuur boven het vloeistofniveau niet meegerekend wordt.

Intercontrol - Fafnir Torrix sensor en houder

Meer weten over dit type niveaumeter?

Of zoekt u misschien een andere meetoplossing?

Wij bieden namelijk een ruime keuze in scheepvaart instrumenten. Ons assortiment is gebaseerd op de meest uiteenlopende toepassingen. Natuurlijk zijn alle meetinstrumenten los verkrijgbaar zodat uw eigen technici deze kunnen inbouwen. Daarnaast bieden wij ook totaalpakketten; dat zijn combinaties met signaalverwerkingsapparatuur of andere instrumenten.

Onze toegevoegde waarde

Wij geven vrijblijvend advies bij u aan boord. Indien gewenst bieden wij hulp bij de inbouw en inbedrijfname van onze apparatuur. En natuurlijk bent u verzekerd van onze persoonlijke service.

Meer nieuwsberichten