Categorie: Homepage

Simpliport 180 - stoomketels hogedrukketel - ketelwaterniveau - view

Maak stoomketels veiliger met de Simpliport 180

Het Simpliport® kijkglas van Clark-Reliance verhoogt de veiligheid van industriële stoomketels. Waar men zich ook in de fabrieksruimte bevindt, door de grote felrode of heldergroene LED-lampen is zowel het stoom- als ketelwaterniveau altijd helder in beeld en vanuit elke hoek duidelijk te zien. Zelfs van zeer grote afstand.

stoomketel eye-hye smartlevel

Het slimste controlesysteem voor stoomketel installaties

De meest nauwkeurige en betrouwbare waterniveaus in stoomketel installaties – én een efficiënte systeemwarmte? Dat garandeert het nieuwe Remote Eye-Hye® SmartLevel ™ meetsysteem van Clark-Reliance.

Onze nieuwe partner: Clark-Reliance

Met dit partnership beschikken wij over een nog breder assortiment van zeer betrouwbare meet- en regelinstrumenten voor niveaucontrole in o.a. stoomketels.

Succesvolle Europort beurs

Wij kijken terug op een zeer geslaagde Europort 2019. Allereerst door de succesvolle presentatie van onze meest innovatieve oplossingen voor de scheepvaart – brandstof besparen en tankinhoud meten.

Speciaal transport levert 55 niveaumeters!

Afgelopen week hebben wij een bijzondere opdracht mogen verzorgen. Met een speciaal transport zijn in één zending 55 magnetostrictieve niveaumeters van Fafnir GmbH succesvol uitgeleverd.

Satisloh alloy blocker VSE Intercontrol

Lijmdosering-flowmeters voor optische apparatuur

Satisloh is een wereldleider op het gebied van precisieoptica en oogheelkunde. Zij biedt geavanceerde oplossingen en een grote verscheidenheid aan apparatuur voor o.a. het plaatsen, polijsten, coaten en afwerken van lenzen. Onze expertise werd op een klein onderdeel gevraagd.

Intercontrol staat op de Europort 2019

Op de Europort worden de meest innovatieve ontwikkelingen voor de maritieme markt gepresenteerd. Als allround partner voor de scheepvaart zal Intercontrol uiteraard niet ontbreken.

Multipoint flowmeter voor thermische gasmassameting

Wij introduceren de Kurz multipoint flowmeter; een unieke oplossing voor Wet Gas Flowmeting in grote leidingen.

Drijvende betonfabriek vereist betrouwbare niveaumeting

Het Belgische De Rycke is leverancier van o.a. stortklaar beton. Het bedrijf produceert elk mogelijk betonrecept, of dat nu voor industrie-, utiliteits- of wegenbouw is. Wij leverden een nauwkeurige niveaumeting in de cementsilo’s van hun jongste innovatie; de drijvende Bonton.

niveaumeetsysteem Intercontrol - bunkerstation Heijmen

Nieuw niveaumeetsysteem bij bunkerstation

Bunkerstation Heijmen in Millingen aan de Rijn bevoorraadt al jaren de schepen met brandstof. Het werd echter tijd voor nieuwe niveaumeters en men wilde de stop voor periodiek onderhoud hiervoor benutten.