Partner in Meet en Regeltechniek

Industriële processen duurzamer, efficiënter en veiliger maken – dat is ons doel. Vandaar ook onze sterke focus op meet en regeltechniek.
Onze instrumenten meten en regelen alle gewenste procesparameters uiterst nauwkeurig. Dat verbetert procescontrole, vermindert verspilling en verhoogt de productkwaliteit.

We leggen uit waarom wij deze claim durven maken..

Wij zijn Intercontrol

Wij zijn een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in meet- en regeltechniek voor  industrie en scheepvaart. Ons bedrijf biedt een scala aan producten en diensten, waaronder meetinstrumenten, regelaars en automatiseringssystemen om industriële processen te besturen en af te stellen. Dat varieert van eenvoudig tot zeer complex – van dakpannen bakken tot petrochemische productie. Wij hebben over die gehele linie ervaring.

Wij zijn preferred supplier

Ons bedrijf heeft een sterke reputatie in kwaliteit en betrouwbaarheid en is betrokken bij een groot aantal industriële bedrijven in Nederland en België. Wij zijn bijvoorbeeld preferred supplier voor oliemaatschappijen zoals SHELL en BP en werken samen met offshore companies en rederijen zoals Acta Marine en DAMEN.

Shell raffinaderij Pernis
acta marine
BP raffinaderij Rotterdam

Wij zijn exclusive dealer

Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten van innovatieve meet- en regelapparatuur. Van de meeste zijn wij zelfs Exclusive Dealer in Nederland. Daardoor bieden wij een verscheidenheid aan oplossingen voor jouw toepassing.
KRAL
KRAL

Wij zijn exclusive dealer

Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten van innovatieve meet- en regelapparatuur. Van de meeste zijn wij zelfs Exclusive Dealer in Nederland. Daardoor bieden wij een verscheidenheid aan oplossingen voor jouw toepassing.
INTERCONTROL - assortiment & cases

Betrouwbare partner

Betrouwbare instrumenten +

Betrouwbare uitkomst

meet en regeltechniek voor industrie en scheepvaart

Intercontrol is een belangrijke speler in de markt van industriële meet- en regeltechniek. Ons bedrijf heeft daarbij een sterke focus op procestechniek en kan daarom een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van de efficiëntie en de veiligheid van industriële processen.

Met behulp van onze meet- en regelinstrumenten worden procesparameters nauwkeurig gemeten en geregeld. Dat leidt tot een verbeterde controle over het proces, een vermindering van verspilling en een verbetering van de productkwaliteit.

Bekijk onze website voor cases en voorbeelden van hoe wij hebben kunnen bijdragen bij de verbetering van tal van processen.

Een paar cases:

Jouw betrouwbare partner in meten en regelen

..en dat is bij ons geen loze marketing-kreet

Jarenlange kennis en ervaring in meten en regelen

Een betrouwbare partner moet over de juiste kennis en ervaring beschikken om de specifieke behoeften van jouw unieke bedrijf te begrijpen. Wij zijn de afgelopen 30 jaar al heel wat bedrijven binnengelopen – in binnen- en buitenland. Daar hebben we mogen helpen bij uiteenlopende industriële processen en vaak heel specifieke oplossingen kunnen bieden.

Wij zijn bekwaam

Van een betrouwbare partner mag je verwachten dat deze bekwaam is om de gewenste resultaten te leveren. Team Intercontrol heeft het vermogen om effectieve oplossingen te ontwerpen, te implementeren en te onderhouden.

Wij zijn innovatief

Een betrouwbare partner moet in staat zijn om innovatieve oplossingen te bieden die jouw bedrijf helpen om concurrerend te blijven. Ook daarin hebben wij een trackrecord dat er niet om liegt.

Wij zijn betrouwbaar

Dat geldt niet alleen voor onze instrumenten. Team Intercontrol wil niet alleen afspraken nakomen, maar ook de gewenste resultaten op tijd en binnen het budget leveren om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Daarbij willen we ook graag kosteneffectief zijn; wat betekent dat onze oplossingen altijd zullen bijdragen aan de bottom line van jouw bedrijf.