KRAL is een Oostenrijks bedrijf dat is opgericht in 1950. Het is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van schroefpompen en vloeistofverwerkingsoplossingen en een toonaangevende speler in de wereldwijde vloeistofverwerkingsindustrie. Het merk staat bekend om zijn innovatieve producten en betrouwbare prestaties.

Bekijk ons KRAL assortiment

Wat zijn de voordelen van KRAL flowmeters?

Nauwkeurig

Alle KRAL flowmeters zijn ontworpen om nauwkeurige metingen te leveren met een foutmarge van minder dan 0,1%.
Dit wordt bereikt door gebruik te maken van de zgn. positieve verplaatsingsmethode waarbij de hoeveelheid vloeistof die door de flowmeter stroomt wordt gemeten door de verplaatsing van een vaste volumetrische eenheid. Deze methode is zeer nauwkeurig, zelfs bij lage flowrates en hoge viscositeiten.

Betrouwbaar

KRAL flowmeters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware omstandigheden zoals dat in de scheepvaart of andere industriële toepassingen gebruikelijk is. De flowmeters zijn breed inzetbaar, zoals bij olie- en gasproductie, chemische industrie, waterbehandeling en energieproductie.

Flexibel

KRAL flowmeters zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan maten en uitvoeringen, zodat ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Gebruiksvriendelijk

KRAL flowmeters zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. De flowmeters zijn voorzien van duidelijke instructies en zijn makkelijk te onderhouden. Al deze voordelen maken KRAL flowmeters tot een betrouwbare en nauwkeurige oplossing voor het meten van vloeistoffen.

Bekijk onze cases met KRAL

KRAL

Met 55 schepen en een brandstofrekening van miljoenen euro’s per jaar is op het brandstofverbruik besparen geen overbodige luxe. Onze hulp werd gevraagd om de mogelijkheden te onderzoeken.

KRAL

Berg Maritieme Meetsystemen (BMM) zocht flowmeters t.b.v. een project met zware duwboten. Doel: een exacte brandstofverbruiksregistratie onder zeer zware omstandigheden.

„KRAL staat voor kwaliteit, innovatie en snelle respons, altijd en overal ter wereld.“

KRAL

Dit slimme systeem is speciaal ontwikkeld voor de scheepvaart: koppel maar liefst 32 flowmeters om deze vervolgens op één PMS of CPM systeem aan te sluiten!

KRAL flowmeters
unmatched precise measurement

Wij zijn Exclusive Dealer van KRAL