KRAL is een Oostenrijks bedrijf dat bekend staat om haar hoogwaardige pompen, flowmeters en brandstofverdeelsystemen voor de scheepvaart, chemische verwerking en olie- en gasindustrie. Ons assortiment richt zich voornamelijk op de geavanceerde flowmeters, viscositeitsmeters en de brandstofverdeelsystemen die essentieel zijn voor de betrouwbare werking van schepen, vliegtuigen en andere transportmiddelen.

Bekijk ons KRAL assortiment

Bekijk onze cases met KRAL

Onze innovatieve brandstofverbruiksmeting werd geplaatst in deze hypermoderne schepen.

Met 55 schepen en een brandstofrekening van miljoenen euro’s per jaar is op het brandstofverbruik besparen geen overbodige luxe. Onze hulp werd gevraagd om de mogelijkheden te onderzoeken.

Berg Maritieme Meetsystemen (BMM) zocht flowmeters t.b.v. een project met zware duwboten. Doel: een exacte brandstofverbruiksregistratie onder zeer zware omstandigheden.

„KRAL staat voor kwaliteit, innovatie en snelle respons, altijd en overal ter wereld.“

Dit slimme systeem is speciaal ontwikkeld voor de scheepvaart: koppel maar liefst 32 flowmeters om deze vervolgens op één PMS of CPM systeem aan te sluiten!

KRAL flowmeters
unmatched precise measurement

Waarom instrumenten van KRAL?

Wat dit bedrijf onderscheidt, is hun focus op innovatie en kwaliteit. Ze streven ernaar om voortdurend nieuwe technologieën te ontwikkelen om de behoeften van hun klanten te beantwoorden en om te blijven voldoen aan de hoogste normen van prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid. Met decennia aan expertise en een wereldwijd netwerk van klanten en partners is KRAL een vertrouwde naam in de wereld van industriële pompen en flowmeters.

Nauwkeurig

Alle KRAL flowmeters zijn ontworpen om nauwkeurige metingen te leveren met een foutmarge van minder dan 0,1%. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van de zgn. positieve verplaatsingsmethode waarbij de hoeveelheid vloeistof die door de flowmeter stroomt wordt gemeten door de verplaatsing van een vaste volumetrische eenheid. Deze methode is zeer nauwkeurig, zelfs bij lage flowrates en hoge viscositeiten.

Betrouwbaar

De flowmeters van dit merk zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware omstandigheden zoals dat in de scheepvaart of andere industriële toepassingen gebruikelijk is. De flowmeters zijn breed inzetbaar, zoals bij olie- en gasproductie, chemische industrie, waterbehandeling en energieproductie.

Flexibel

KRAL flowmeters zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan maten en uitvoeringen, zodat ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Van scheepvaart, chemische verwerking en de olie- en gasindustrie tot aan  energieopwekking en luchtvaart.

Gebruiksvriendelijk

KRAL flowmeters zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. De flowmeters zijn voorzien van duidelijke instructies en zijn makkelijk te onderhouden. Al deze voordelen maken KRAL flowmeters tot een betrouwbare en nauwkeurige oplossing voor het meten van vloeistoffen.

Wij zijn Exclusive Dealer van KRAL