Procestechniek

Ons bedrijf heeft een sterke focus op procestechniek en maakt industriële processen efficiënter en veiliger. Met behulp van onze meet- en regelinstrumenten worden procesparameters nauwkeurig gemeten en geregeld. Dat zorgt voor een verbeterde controle over het proces, een vermindering van verspilling en een verhoging van de productkwaliteit.

Jouw partner in procestechniek

Procestechniek is een breed en veelzijdig vakgebied met een grote impact op onze  huidige – en toekomstige – moderne wereld. Het houdt zich bezig met het ontwerpen, bouwen, bedienen en optimaliseren van industriële processen om grondstoffen om te zetten in bruikbare eindproducten. En die processen variëren van eenvoudig – zoals het bakken van brood of dakpannen, tot complex – zoals de vervaardiging van petrochemische producten. Wij hebben over die gehele linie ervaring.

Wij zijn Intercontrol

Wij zijn een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in meet- en regeltechniek voor de gehele industrie – in de breedste zin van het woord. Ons bedrijf biedt een scala aan producten en diensten, waaronder meetinstrumenten, regelaars en automatiseringssystemen om deze industriële processen te besturen en af te stellen.

Wij zijn preferred supplier

Ons bedrijf heeft een sterke reputatie in kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken dan ook samen met een groot aantal industriële bedrijven in Nederland en België. Wij zijn bijvoorbeeld preferred supplier voor oliemaatschappijen zoals SHELL en BP en werken wij samen met off-shore companies en rederijen zoals Acta Marine en DAMEN.

Shell raffinaderij Pernis
BP raffinaderij Rotterdam
acta marine

Wij zijn exclusive dealer

Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten van innovatieve meet- en regelapparatuur. Van de meeste zijn wij zelfs Exclusive Dealer in Nederland. Daardoor bieden wij een verscheidenheid aan oplossingen voor jouw toepassing.
KRAL
INTERCONTROL - assortiment & cases

Betrouwbare partner

Betrouwbare instrumenten +

Betrouwbare uitkomst

Wij maken procestechniek efficiënter en veiliger

Intercontrol is een belangrijke speler in de markt van industriële meet- en regeltechniek. Ons bedrijf heeft daarbij een sterke focus op procestechniek en kan daarom een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van de efficiëntie en de veiligheid van industriële processen.

Met behulp van onze meet- en regelinstrumenten worden procesparameters nauwkeurig gemeten en geregeld. Dat leidt tot een verbeterde controle over het proces, een vermindering van verspilling en een verbetering van de productkwaliteit.

Bekijk onze website voor cases en voorbeelden van hoe wij hebben kunnen bijdragen bij de verbetering van tal van processen.

Een paar cases:

Jouw betrouwbare partner in procestechniek

..en dat is bij ons geen loze marketing-kreet

Wij hebben kennis en ervaring in procestechniek

Een betrouwbare partner moet over de juiste kennis en ervaring beschikken om de specifieke behoeften van jouw unieke bedrijf te begrijpen. Wij zijn de afgelopen 30 jaar al heel wat bedrijven binnengelopen – in binnen- en buitenland. Daar hebben we mogen helpen bij uiteenlopende industriële processen en vaak heel specifieke oplossingen kunnen bieden.

Wij zijn bekwaam:

Van een betrouwbare partner mag je verwachten dat deze bekwaam is om de gewenste resultaten te leveren. Team Intercontrol heeft het vermogen om effectieve oplossingen te ontwerpen, te implementeren en te onderhouden.

Wij zijn innovatief:

Een betrouwbare partner moet in staat zijn om innovatieve oplossingen te bieden die jouw bedrijf helpen om concurrerend te blijven. Ook daarin hebben wij een trackrecord dat er niet om liegt.

Wij zijn betrouwbaar:

Dat geldt niet alleen voor onze instrumenten. Team Intercontrol wil niet alleen afspraken nakomen, maar ook de gewenste resultaten op tijd en binnen het budget leveren om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Daarbij willen we ook graag kosteneffectief zijn; wat betekent dat onze oplossingen altijd zullen bijdragen aan de bottom line van jouw bedrijf.