technoton logo
Technoton ontwikkelt en produceert geavanceerde systemen voor het beheer van brandstofverbruik, motorbewaking en fleet management. Het bedrijf richt zich van oudsher op de transport- en landbouwsector. Maar steeds vaker worden hun producten toegepast in de scheepvaart, (mijn)bouw en andere industrieën waar brandstofbeheer en bewaking van de motortoestand essentieel zijn.

Bekijk ons TECHNOTON assortiment

Wij zijn Official Partner van TECHNOTON

Technoton helpt bedrijven hun operationele efficiëntie te verbeteren, kosten te verlagen en de betrouwbaarheid van hun voertuigen en apparatuur te verhogen.

Brandstofverbruiksensoren

De brandstofverbruiksensoren van Technoton – die achteraf eenvoudig in voertuigen, machines en apparatuur kunnen worden ingebouwd – staan bekend om hun zeer nauwkeurige metingen. Deze sensoren kunnen worden geïntegreerd in bestaande brandstofsystemen en bieden real-time monitoring van brandstofniveaus, verbruik en (in)efficiëntie.

Motortoestandbewakingssystemen

Technoton produceert ook geavanceerde systemen voor motortoestandbewaking. Deze controleren verschillende parameters van de motor, zoals temperatuur, druk, snelheid en trillingen.

Deze systemen detecteren en diagnosticeren realtime motorproblemen, wat helpt bij het voorkomen van storingen en het optimaliseren van de prestaties en betrouwbaarheid van de motor.

Fleet management-oplossingen

De fleet management-oplossingen van Technoton helpen bedrijven bij het beheren en optimaliseren van hun voertuigpark.

Dit omvat GPS-tracking, routeplanning, brandstofbeheer, bestuurdersgedraganalyse en rapportagefuncties. Met deze oplossingen kunnen bedrijven hun operationele efficiëntie verbeteren, kosten verlagen en de veiligheid van hun voertuigen en personeel verbeteren.

Gegevensanalyse-software

De geavanceerde softwareplatforms voor gegevensanalyse stelt gebruikers in staat de data van hun brandstofverbruiksensoren en motortoestandbewakingssystemen te visualiseren, analyseren en interpreteren.

De software biedt inzichtelijke rapporten en dashboards waarmee gebruikers trends kunnen identificeren en problemen opsporen. De manier om als bedrijf weloverwogen beslissingen te nemen en je activiteiten zo veel mogelijk te optimaliseren.